SINCE 1998
 • Играй си играта, човече!

Архив на PC Mania от 1998

Новини

Игри

Лични Мнения

Tech

 • Tech

  Как да удължим жив...

  За ползвателите на iPhone 14 Pro Max е важно да знаят как могат да предпазят устройството си и да удължат живота му максимално. Нека разгледаме кои са ключовите стъпки към постигането на тази цел.

 • Tech

  Jar Computers предлага н...

  Китайската технологична компания Xiaomi избра Световния конгрес в Барселона, за да обяви пускането на най-новата си серия смартфони – Xiaomi 14. В България телефонът вече се предлага от един от най-големите доставчици на техника – Jar Computers и идва с подарък смарт…

 • Tech

  North XL: Стилна и прос...

  North XL, най-новото допълнение към серията North, предлага същия трансформиращ се дизайн като своя предшественик, но в по-голям формат. С фокус върху производителността и естетиката, North XL съчетава дизайнерски материали с инженеринг на въздушния поток, за да повиши нивото на вашето гейминг изживяване.

 • Tech

  Ръководство за изб...

  Изборът на лаптоп е решение, което изисква внимателно обмисляне на редица фактори, особено когато бюджетът е ограничен. В този контекст, разбирането на текущите тенденции и технологии в производството на преносими компютри е от съществено значение. 

Последно видео

НАЙ-ЧЕТЕНИ