Стана ясна програмата за WitcherCon

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

В рамките на събитието CD PROJEKT RED ще бъдат домакини на доста панели. Ето и някои от тях:
 In Memories from the Path: Stories Behind The Witcher Games – разработчици и ключови фигури от създаването на The Witcher сериите дискутират как те оживяват историите в светове. Припомнят си за любими моменти и забравени реликви от играта
Monster Slayer: Live the Life of a Witcher: Екипът на Spokko ще помогне на геймърите самите те да станат Вещери, като покажат тяхната нова мобилна игра базирана на местоположението AR RPG.
 The Witcher: Beyond Video Games ще бъде представен творческият процес стоящ зад елементи от разширената вселена на Witcher включително комикси и предстоящата настолна игра The Witcher: Old World.
Всичко това ще бъде придружено от много повече съдържание както от CD PROJEKT RED, така и от Netflix, както и от множество музикални изпълнения от композитора Марцин Пржибилович и фолк метъл групата Percival – които и са работили съвместно  по оригиналния саундтрак  за The Witcher 3: Wild Hunt. Събитието ще се излъчва в Twitch  и YouTube на 9 юли от 20 ч българско време, като всеки от 2 стрийма ще има собствено уникално съдържание. Втората част на стрийма ще e пак в социалните медии, както ще започне в 4 сутринта на 10 юли. За повече инфо посетете сайта на събитието.

  • author image
    Philip Dick Отговор
    юли 1, 2021 @ 19:15 pm

    Трийте, трийте, не е за здраве…

    • author image
      юли 2, 2021 @ 11:15 am

      Ако можете да помогнете с редакцията, пишете. Благодарим за загрижеността

      • author image
        Philip Dick Отговор
        юли 2, 2021 @ 14:21 pm

        Или правете нещата както трябва и качествено или не се занимавайте изобщо…посредствеността отблъсква хората от сайта и петни иначе славното име на PC Mania.

        • author image
          Velcho Stefanov Отговор
          юли 4, 2021 @ 9:38 am

          Ако имате концепция се свържете с нас. Защото това мрънкане не е продуктивно и прилича на прост хейт. Пишете на pisma@pcmania.bg
          Какви са вашите забележки и как може да помогнете ако искате. Проекта е на доброволни начала, не влизаме пари от него. Даваме от собственото си време и финанси за да поддържаме медията.

        • author image
          Бако Отговор
          юли 5, 2021 @ 23:54 pm

          А ти петниш името на Филип К. Дик, ама…