SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Гответе се да се потопите в света на EMPTY SHELL, една напълно изпълнена с действие игра за оцеляване в хорър стил, която предоставя интересна история, оставяща трайно впечатление.

Разработено от CC Arts, това силно очаквано заглавие излезе на 16-ти октомври 2023 г., и вече се характеризира като тур дьо форс, комбинирайки страховито напрежение, завладяващи графики и постоянно чувство на ужас, което ще ви държи на ръбана стола.

В EMPTY SHELL играчите поемат ролята на доброволци, които са се записали за мистериозна “операция за възстановяване”, без да знаят пълните детайли. С топ-даун перспектива, играта предизвиква играчите да навигират в този зловещ свят, срещайки ужасяващи събития и използвайки тактики за оцеляване, докато разкриват тайните на обекта. Предлага вълнуващо и напрегнато преживяване в контекста на хорър за оцеляване.

Основни характеристики на EMPTY SHELL:

Захващащи визуали:

С използване на високо стилизиран VHS-вдъхновен стил, EMPTY SHELL създава интересно “намерено видео” на наука, пълна с тъмни, обгърнати от заговори тайни.

Неизменно напрежение:

Изпитайте безприкосновенно и дълбоко чувство на страх.

Свеж подход към жанра на хорър за оцеляване:

EMPTY SHELL предава своята завладяваща история чрез съобщения и предмети, разпръснати по тайните лаборатории и техните околности.

Техният дизайн и предизвикателства се променят с всяко предизвикателство, създавайки Hades-подобно преживяване.

Иновативната топ-даун гледна точка добавя свежа, новаторска перспектива към преживяването от хорър, като ви държи ангажирани и напрегнати през цялото пътешествие.

Така завършва нашето пътуване в света на EMPTY SHELL – една игра, която не само изпълнява обещанията си за дълбоко напрегнато преживяване, но и предоставя уникален и впечатляващ възглед върху жанра на хорър игрите.

Съчетавайки замисляща история с вълнуващи визуали и иновативен геймплей, EMPTY SHELL създава мрачен свят, който ви принуждава да се изправите срещу вашия страх и да разгадаете тайните, които ви обгръщат.

Топ-даун перспективата и умело използваният VHS-стил придават на играта уникален характер, който не само ги привлича, но и ги държи на края на стола през цялото време. Играта получава оценка 4/6 от PC Mania. Бих се зарадвал да видя още разработчици да експериментират с тази идея