PowerA с нов Lumectra™ RGB контролер за Nintendo Switch

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

PowerA, подразделение на ACCO Brands и световен лидер в подобряването на интерактивното забавление с официално лицензирани аксесоари за игри, гордо обявява най-новите Enhanced Nintendo Switch с Lumectra RGB контролери. Този официално лицензиран контролер дава на геймърите наелектризиращо изживяване, което не само подобрява геймплея, но и добавя цветно ново измерение към техните приключения в света на игрите. Ето и най-важните акценти:

Персонализирано RGB

Усъвършенстваният безжичен контролер PowerA за Nintendo Switch с Lumectra включва многозоново RGB осветление, предлагащо 24 различни цвята в четири отделни светлинни зони. С три режима на динамично осветление, геймърите могат да създават хиляди уникални цветови комбинации, персонализирайки своето игрово изживяване както никога досега.

Изключително прецизна игра

Благодарение на неговите интуитивни контроли за движение, потребителите могат да се впуснат напълно в любимите си игри, с плавен и responsive геймплей. Независимо дали става въпрос за прицелване, управление, летене или изследване, подобреният безжичен контролер за Nintendo Switch с Lumectra предлага изключителнa прецизност. Специално проектиран, за да даде на всеки геймър предимство, този контролер е оборудван с два програмируеми бутона за по-интензивни игри, позволяващи на играчите да ги задават в движение, дори по време на напечени гейминг сесии, без да е необходимо да навигират през системните настройки или приложения. С тази адаптивна функция, геймърите получават стратегическо предимство пред опонентите си.

Удобство и комфорт

Потребителите могат да се насладят на несравнима безжична свобода с подобрения безжичен контролер за Nintendo Switch с Lumectra, осигуряващ безпроблемна свързаност с всички модели Nintendo Switch. С до впечатляващите 20 часа игра с едно зареждане и удобството на презареждане чрез включения изключително дълъг 3-метров USB-C кабел за зареждане, играчите могат да се съсредоточат върху играта си, без да се притесняват за живота на батерията. Ергономичният дизайн на контролера, текстурата и чувствителните аналогови стикове гарантират часове удобен гейминг.

Повече информация може да разгледате на официалната страница на продукта на сайта на PowerA. Очакваме скоро да го намерим и на българския пазар.