MAD MAX се среща с оцелели вампири в  ,,Earl vs. the Mutants”

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

С бързото приближаване на първия Steam Next Fest за 2024 г., Earl vs. the Mutants набира обороти за своя ужасяващ дебют за игра. Днес разработчикът Falling State Inc. ще пусне демо за техния нов екшън roguelite. Насочвайки популярния жанр в смела, опръскана с кръв посока. Earl vs. the Mutants заменя пълзенето по прашни подземия с буйстващо пътешествие през гъмжащи пустоши.

Играчите могат да търгуват с тези мечове и заклинания за едно от многото уникални превозни средства, които ще управляват в пост-апокалиптичен свят, превзет от заплашителни мутантски орди. С по-разрушителен, конфронтационен стил на игра, играчите могат да прокарат своите пост-апокалиптични машини за смърт през нахлуващи врагове за максимална касапница.

„Ние сме отдавнашни фенове на екшън roguelites, а напоследък навлязохме в нарастващата тенденция на „survivorlikes“ каза Колтър Хейкок, главен изпълнителен директор и съосновател на Falling State Inc.. „С Earl vs. the Mutants , искахме да разтърсим нещата, като въведохме високоскоростно движение на играча и насърчихме играча да се блъска във врагове, вместо постоянно да избягва. Смятаме, че сме намерили перфектния баланс, оставайки верни на това, което смятаме, че прави тези игри забавни, и в същото време поставяме собственото си въртене на нещата.“

Earl vs. the Mutants високооктанов top-down survival action-roguelite, действието на който се развива след ядрен апокалипсис. Създавайте уникални и мощни конструкции, като използвате комбинация от оръжия, монтирани на превозно средство, атакуващи и поддържащи дронове, надстройки и променящи играта временни усилвания! Ако можете да оцелеете достатъчно дълго, изправете се лице в лице срещу босове мутанти и вземете техните превозни средства. Този нов подход към жанра на оцеляването обръща сценария: вашата цел е да се сблъскате челно с врагове, а не да ги избягвате.