Selfloss стартира първото си демо, налично сега на компютър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Maximum Entertainment и разработчикът Goodwin Games разкриха епичното пост-апокалиптично пътешествие, Selfloss което ще покани играчите да се потопят в него за първи път с първото си демо, налично на РС, правейки първата глава от геймплея на Selfloss достъпна. Впуснете се в епично пътешествие през дълбок, емоционален разказ и зашеметяващ пейзаж, вдъхновен от славяните.
Богат на предания, Selfloss се развива в свят на поклонници на китове, който преплита историята на главния герой лечител, Казимир, по време на пътешествие, за да излекува мистериозна болест, завладяла света. Съчетани с теми за скръб, загуба, екология и опазване на природата, физическите версии също ще дойдат за PS5 и Nintendo Switch с предварителни поръчки, достъпни сега във всички добри търговци на дребно.

Selfloss е мрачна фентъзи екшън-приключенска игра, която се развива в пост-апокалиптична фантастична земя, почитаща китове. Играйте като стария волхв Казимир, тръгнал на епично пътешествие с лодка и пеша в търсене на ритуал, който може да излекува душевната ви рана.

Запознайте се със запомнящи се герои и използвайте светлината на вашия магически жезъл, за да се борите с миазма – мистериозната болест, която завладя света. Пътуване през зашеметяващ пейзаж, богат на знания и тайни за разкриване.

Открийте славянски и исландски митове, докато помагате на другите да преодолеят трудностите и мъката, със стратегически и динамични битки, докато контролирате Казимир и неговият щаб независимо.

Основни характеристики

Вмъкване на изображение– Разполагайте със силата на магическия жезъл – инструмент, който е централен за механиката и историята на играта.
Контролирайте Казимир и неговия екип едновременно и независимо за решаване на сложни пъзели и преодоляване на стратегически и динамични битки
Преминавайте пеша или с лодка, откривайки славянски и исландски митове по пътя, докато помагате на другите да преодолеят трудностите и скръбта си
Изследвайте уникален почитан от морето свят с богове на китове, наподобяващ необятните пейзажи на Исландия
Изживейте емоционална и вълнуваща история, докато пътувате, за да изпълните ритуала Selfloss като лечител, страдащ от собствената си душевна рана