Пост-апокалиптичното приключение Rauniot излиза от руините на 17 април 2024 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Act Normal Games обявиха , че Rauniot– изометрично point-and-click приключение, ще стартира на 17 април за 17,49 € в платформата Steam за РС. Rauniot е изометрична постапокалиптична приключенска игра, пълна с интригуващи пъзели с класически елементи. Историята се развива сред красивите и детайлни пейзажи на Северна Финландия.

Годината е 1975 г. и опустошително природно бедствие тласка цивилизацията на ръба. Бунтове, масови конфликти и войни са унищожили планетата.
Някои континенти са били удавени от морета; силно замърсяване се е разпространило в резултат на срутени атомни електроцентрали и последвала експлозия. Едва ли някой е оцелял. Оцелелите трудно си изкарват прехраната.

Децата се раждат мутирали или мъртви, като често умират с майките си; бащите ходят сами в горчивина и тъга – някои дори доведени до канибализъм, тъй като хранителните ресурси бавно се изчерпват. В този тъжен нов свят природата и човечеството се борят да оцелеят и да намерят баланс.

Все пак някои хора са успели да се доверят един на друг достатъчно, за да създадат групи, които осигуряват защита, храна, чиста вода, лекарства, електричество и важни знания. Играете като Aino – един от малцината късметлии, които са част от група. Но този безмилостен нов свят няма да бъде лесен за навигация. Единственото нещо, което ви предпазва от пълна изолация по време на тези опасни пътувания, са хитростта и решителността. Имате ли каквото е необходимо, за да овладеете всичко, което Rauniot Ви поднася?

Основни функции на играта:

  •  Над 70 красиви детайлни сцени
  •  Безпроблемна и интуитивна система за управление
  •  Много класически пъзели, които се различават по трудност
  •  Някои пъзели могат да бъдат решени по различни начини и в различен ред
  •  Уникална финландска меланхолична атмосфера
  •  Информационен бележник за следене на приключението
  •  Автентични финландски гласове