Успокойте жаждата си – пълната версия на Booze Master идва на 13 декември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Декември е идеалното време за тази специална новина. Разработчика Asmodev съобщи, че Booze Masters: Freezing Moonshine ще бъде пуснат изцяло на 13 декември 2023 г. Очаквайте огромна доза хумор, абсурд и приповдигнато настроение.

Произведен от създателите на Priest Simulator

Запознайте се с шантавите обитатели на мразовития мотел La Sorpresa и вижте какви любопитни неща ви очакват зад вратите му. Разгледайте тайните на приготвянето на най-разнообразни спиртни напитки, за които най-запалените гастрономи са мечтали, и заложете кариерата си на репортер, за да създадете най-студената водка в света.

Какво ще Ви хареса в Booze Masters: Freezing Moonshine


Луда история
Вземете ролята на Куела, начинаеща инфлуенсърка с някои не особено успешни истории. Booze Masters: Freezing Moonshine е история, пълна с обрати, необичайни и понякога дори неудобни ситуации, но най-вече странно чувство за хумор. Попийте атмосферата на абсурда и изпийте хектолитри изискан алкохол. Съдбата на главния герой вече е във вашите ръце.

Различни механики
По време на вашето приключение в хълмовете ще засадите много разсад, ще съберете тонове растения и ще се научите как да правите всякакви спиртни напитки под ръководството на страстен лунник. Научете повече за изобретенията на един луд учен и използвайте знанията, които придобивате, за да победите студа. Записвайте всичко и събирайте кадри, за да ги споделите с феновете си в социалните медии.

Необичайни жители
В пукащ студен мотел ще срещнете извратени жители, но ще трябва да обедините усилията си, за да постигнете целите си. Доктор Професор – гений, неосъществен учен, привидно чувствителен, топъл човек, но амбицията му го тласка в злощастната посока на високото настроение. Джери – брилянтен самогонник по призвание, визионер – не особено приятен тип, упорито защитаващ идеите си. И накрая, има Zero Karoten, загадъчен снежен човек – хладнокръвен копеле и собственик на мотел, който ще направи всичко, за да получи най-студената водка в света, дори ако това означава да пожертва няколко живота. Некадърен репортер, алчен алкохолик и объркан гений са взривоопасна смес, но когато обединят сили, нищо не може да ги спре.