Екшън RPG ,,AI LIMIT” ще бъде пусната през 2024 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
AI LIMIT е пост-апокалиптична, научнофантастична екшън ролева игра, ще излезе за PS5 и Steam. Разработчиците показаха и  трейлър с геймплей, който показва уникална обстановка.

Публикувана от CE-Asia и разработена от Sense Games, играта се развива в далечното бъдеще, дълго след падането на цивилизацията. Сега светът е заразен с мистериозна субстанция, известна като Калта, с чудовища, които бродят по земята, а оцелелите се борят да издържат. Играчът поема ролята на Ариса, мощно същество, наречено Blader, оборудвано с невероятна способност за регенерация. В мисията си тя ще изследва руините на древни градове, гъмжащи от врагове, с цел да разкрие истината зад апокалипсиса и да посее семената на надеждата за един нов свят.

Ариса разполага с голямо разнообразие от оръжия, което й позволява да изпълнява блестящи комбинации, като използва уникалните движения и комплекти на всяко оръжие, като се стреми да вземе инициативата в битката. Освен това системата за умения за оръжие й дава повече възможности за атака. Механизмът й с лява ръка може да използва десетки заклинания, за да обогати стила си на битка.

В допълнение към своите интензивни бойни и екшън елементи, светът на AI LIMIT предлага богата среда за изследване. Причудливи и великолепни градски руини крият различни оръжия и дрехи, охранявани или от мощни чудовища, или скрити в дълбоки улички. Тези артикули не само се гордеят с невероятна сила, но и подобряват уникалния външен вид на Ариса. Историята на Хейвънсуел също си заслужава да бъде открита. Използвайки способността на Blader, тя може да извлича информация от артефакти от стария свят, разпръснати из града. Играчите могат да разкрият много знания, докато изследват. Steam страницата AI LIMIT беше стартирана с планирано пускане през 2024 г. Като част от проекта Sony PlayStation China Hero, играта ще бъде налична и на PlayStation5.