Обновете вашите двигатели. Новият звезде GP е готов да напусне бокса

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработчиците New Star Games, награденото от BAFTA студио зад хитови игри като New Star Soccer, Retro Goal и Retro Bowl с удоволствие съобщават, че тяхната нова състезателна игра в ретро стил, New Star GP, ще навлезе в Ранен Достъп в Steam на 8 август. Екипът също така разкри, че New Star GP идва за конзоли, като първоначално се планирано за PlayStation 4, Nintendo Switch и Xbox. Товаще се случи по-късно тази година. Повече подробности за конзолните версии ще бъдат обявени скоро.

New Star GP е бърза и вълнуваща аркадна моторспорт игра със зашеметяващи ретро визуализации. Играйте в Career Mode, започващ през 80-те години и си проправете път през десетилетия на състезания, докато надграждате колата си и екипа си за поддръжка. Може да преследвате високи резултати в режим Championship самостоятелно или на разделен екран с до трима приятели.

Първоначалната версия за ранен достъп включва състезания както през 80-те, така и през 90-те години, като съдържа 56 индивидуални състезателни събития, включващи емблематични състезателни места като Бризбейн, Квебек и Кот д’Азур. Тъй като Ранният достъп се придвижва към пълно издание, има планове за развитие на Кариерния режим, за да включва бъдещи десетилетия на състезания заедно с нови коли, местоположения, писти и съперници.

Режимът Championship има избор от различни шампионати, които да играете с един играч или с до трима други играчи, с планове за добавяне на повече съдържание, докато сте в ранен достъп.

New Star GP е най-голямата и най-амбициозната игра, по която New Star Games някога са работили, така че е чудесна за Steam Early Access. С отлична репутация за слушане и работа с общността върху техните заглавия, New Star Games очакват с нетърпение да получат информация от играчите за усъвършенстване на текущото изживяване, както и за добавяне на ново съдържание и функции.