Yakuza: Like a Dragon излезе за PS5

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

SEGA® и Ryu Ga Gotoku Studio пуснаха вчера Yakuza: Like a Dragon за PS5, като така дадоха възможност на собствениците на next gen конзолата да се докоснат до новия протагонист Ичибан Касуга и бандата му от аутсайдери. Собствениците на версия на играта за PS4 ще получат безплатен ъпгрейд до PS5.

Може да я поръчате в следните версии: Standard- $59.99, Hero Edition – $69.99 и Legendary Hero Edition -$89.99.

За да отпразнуват дебюта на Yakuza: Like a Dragon за PS5, от SEGA® дават възможност на всички собственици на играта да изтеглят безплатно Legends Costume Set за всички платформи до 21 април. Този сет от костюми включва тези на 8 различни играча от вселената на Yakuza, кой от кой по любими на феновете ѝ, включително лъскавия смокинг на Горо Майима, заледените дрехи на Канума Кирие, уличното облекло на Дайдо Дожима и още други изненади.

В Yakuza: Like a Dragon поемате ролята на Ичибан Касуга, закоравял член на Якудза. Неговата мисия е търсене на истината, след като излежава 18 годишна присъда в затвор за престъпление което не е извършил. Той прави това, за да защити своя патрон Масуми Аракава. По пътя си ще се сблъскате с различни персонажи, като измамното ченге Адачи, бившата медицинска сестра Нанба и домакинята Саеко. Заедно с вашия екип  ще се превърнете в героите които никога не сте очаквали да станете. Ще трябва да преминете през редица битки по пътя си в град Йокохама, като ще използвате нова походова ролева бойна система. Отново на ваше разположение ще бъдат редица мини игри, които ще ви дадат възможност за състезания с картинг, игра на карти, ММА битки в клетка, аркади и караоке.