“Valley of the Zeke” ново съдържание на “World War Z: Aftermath”излиза на 5 декември за PC, PlayStation и Xbox

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Sabre Interactive разкри следващата голяма част от съдържанието на World War Z: Aftermath, най-добрият кооперативен шутър със зомбита, вдъхновен от блокбъстър филма на Paramount Pictures. То ще излизи на 5 декември 2023 г. за PC, PlayStation и Xbox. „Valley of the Zeke“ ще представи първия нов епизод от първокласна кампания за Aftermath от дебюта му през 2021 г., действието му се развива в Аризона и включва три чисто нови карти и четири нови оцелели, с които може да се играе. Ще има и нови първокласни кожи за герои и оръжия, както и безплатна актуализация за всички играчи, включваща нови разновидности на зомбита, новото оръжие Desert Eagle и допълнителни изненади за режима на предизвикателство.

Наличен на 5 декември за $9,99, епизодът на кампанията „Valley of the Zeke“ включва три нови карти, които ще отведат играчите в Аризона с нова история, развиваща се в сърцето на американския югозапад. Играйте като четири нови героя и поведете конвой от оцелели към спасение през пустинята и падналите градски крепости на човечеството.

Нови премиум герои и пакети с кожи за оръжия също идват на 5 декември точно навреме за „Valley of the Zeke“. Играчите ще могат да вземат „Предапокалипсисния пакет с кожи на герои“ и „Пакет с кожи на горящи черепи с оръжия“ за $4,99 всеки.

„Valley of the Zeke“ също така ще достави безплатна актуализация за всички собственици на оригиналните World War Z и World War Z: Aftermath на 5 декември, включваща още повече разтърсващ екшън и геймплей, включително:

  • Нови типове врагове зомбита, които ще се появят във всички епизоди, включително Juggernaut, специална единица за зомбита, която може да изглади болката, докато се зарежда по вашата линия, както и нови военни зомбита с бойна броня за още по-голямо предизвикателство.
  • Новото второстепенно оръжие на Desert Eagle, пистолет с голям калибър, който разполага с огромна спирачна сила, когато имате най-голяма нужда от нея.
  • Нов набор от вълнуващи мутатори за режим Challenge Mode и Challenge Horde Mode. Оборудвайте всички автоматични кули с експлозивни амуниции (но с намален живот), прегърнете темата за Дивия Запад, като принудите всички да използват повтарящи се пушки и револвери и още.
  • Добавяне на наскоро издадената карта Rome XL към Challenge Horde Mode (налично само за Aftermath на PC, PS5 и Xbox Series X|S).

Захранван от следващото поколение на динамичния Swarm Engine™ на Sabre, World War Z: Aftermath ви позволява да играете сами със съотборници с изкуствен интелект или в кооперация за до четирима играчи с пълна кръстосана игра между компютър и конзоли. Изправете се срещу орди от хищни зомбита с цялото съдържание от World War Z: Game of the Year Edition, включващо пълни епизоди в Ню Йорк, Москва, Йерусалим, Токио, Марсилия, Рим (включително Ватикана), полуостров Камчатка и очаквайте скоро, Аризона! Изживейте разтуптяващото потапяне на опционалния режим от първо лице на Aftermath, унищожете немъртвите с нова система за меле и изравнете осем уникални класа с различни стилове на игра и персонализирани зареждания.