Отключете мистериите на най-великия изобретател в света в ,,The House of Da Vinci”

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Blue Brain Games обяви, че първата част от най-продаваната 3D пъзел приключенска трилогия, The House of Da Vinci, вече е налична за PlayStation и Xbox конзоли чрез дигиталните магазини. Втората и третата част ще бъдат пуснати по-късно през 2024 г. Като най-обещаващият чирак на Да Винчи, вие трябва да се стремите да разрешите мистерията на изчезването на вашия господар, като решавате механични пъзели, откривате скрити предмети и бягате от стаите, пълни с изобретенията на Леонардо. Потопете се в автентичен и красиво пресъздаден ренесансов свят и използвайте целия си разум, за да разкриете какво стои зад изчезването на вашия господар.

Приложихме собственото си въображение към историята на най-великия изобретател в света, Леонардо да Винчи, предоставяйки на играчите уникални специални способности по време на играта. Позволяваме ви да се върнете в ранните си дни като млад чирак, изследвайки света от 16-ти век около вас, надниквайки в механизмите, пъзелите и устройствата на Леонардо, докато в крайна сметка станете достатъчно могъщи, за да контролирате самото време и да научите тайните, скрити в миналото. .- казват създателите. Много предизвикателни пъзели са вдъхновени от истинските изобретения и идеи на Леонардо да Винчи. Мистериозни места са създадени въз основа на оригинални произведения на изкуството и прекрасния град Флоренция, Италия от 1506 г.

Основни характеристики

  • Решавайте механични пъзели – Мозъчните главоблъсканици и озадачаващите загадки са базирани на изобретенията на Леонардо.
  • Насладете се на интуитивно управление – Навигирайте интуитивно в работилницата на Леонардо. Играта на играта не може да бъде по-забавна.
  • Изживейте Ренесанса – бойни машини, сложни кутии за ключове, механични пъзели, бягства от стаи – всичко това ще тества вашите умения.
  • Овладейте уникална механика – Откривайте скрити обекти, като виждате през повърхностите около вас.
  • Надникнете в миналото – Необичайна ръкавица ви позволява да станете свидетели на събития, случили се по-рано, и да научите повече за историята.