Total Tank Generals излиза на 30 март

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Total Tank Generals, разработена от студио Noobz от Полша и публикувана от 505 Games, ще стартира в Steam – 30 март, позволявайки на феновете на тактическата походова битка да изпитат напълно високото ниво на детайлност, която играта може да предложи.

Total Tank Generals е богата на история игра, предлагаща дълбоки игрови механики – като модели на единици, промоции на войски, движение, битка и разнообразни терени. Играчите ще се научат да използват всичко това в своя полза, планирайки пътя си през историческите битки чрез внимателно стиковане на атаки, разполагане на войски и кога да извикат подкрепа.

Надхитряването на врага и постигането на победа ще изисква от играчите да управляват ресурсите, да се възползват от околната среда и да се възползват напълно от всяка единица – поемайки командваща обща роля в историческите кампании на прочути генерали, като Патън, Жуков и Ромел в хода на войната.

Лесна за разбиране с вграденото си ръководство за игра за начинаещи в стратегическия жанр, играта може да предложи голямо предизвикателство за най-опитния ветеран в жанра. Тя ще се хареса не само на запалениете фенове на стратегията, но и феновете на тактическите миниатюрни и настолни игри ще оценят механиката и начина на мислене, необходими за спечелване на битки, докато експертите по история ще се насладят на огромното историческо съдържание и точността на детайлите относно контекста, единиците и ключовите командири.