This Means Warp излиза от Early Access на 4 май

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

This Means Warp, напуска ранния достъп за РС на 4 май 2023. Играта е кооперативен сървайвъл снаучно-фантастични елементи. Фанатичният roguelite за управление на космически кораби стартира в ранен достъп през март 2022 г. и претърпя множество актуализации, настройки на баланса и добавено вълнуващо ново съдържание. Това означава, че Warp ще излезе и на PlayStation, Xbox и Nintendo Switch по-късно тази година.

За да изследват враждебната галактика в This Mean Warp, играчите ще трябва да се обединят, за да се бият с опасни врагове, да адаптират своите стратегии и да надстроят своите кораби, за да оцелеят в процедурно генерираната вселена. От първоначалното си пускане This Means Warp е предрожил прехвърляне от кораб на кораб, битки с няколко кораба, допълнителни мисии и пълен арсенал от шантави оръжия, добавени към играта.

При пълното стартиране ще видим добавянето на втори кораб на играч, който ще накара играчите да преосмислят подхода си към поемането на тяхното опасно пътуване. Други нови допълнения включват четири нови допълнителни сценария за преодоляване от играчите и нови цветови опции за персонализиране на кораби.

Ето и новите основни харакнелистики на играта:

  • Процедурно генерираните предизвикателства правят всяка игра уникална с рандомизирани карти, предмети, врагове и срещи. Играчите ще трябва да се адаптират към новите предизвикателства, като използват най-доброто от своя арсенал от оръжия и подобрения.
  • Дълбока, стратегическа битка, която изисква играчите да мислят на крака, докато се борят с напрегнати битки в реално време, където трябва да балансират победата над враговете си и запазването на кораба си цял.
  • Разнообразен списък от членове на екипажа ще подкрепя играчите, тъй като галактиката предлага предизвикателство и след предизвикателство за преодоляване. Играчите могат да се обединят с до трима играчи или да изберат да попълнят редиците с помощта на списък от членове на екипажа с изкуствен интелект.

This Means Warp в момента се предлага в Steam Early Access за £16,75/$19,99/€19,50

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon .Станете наш фен във Facebook .Следвайте ни в Twitter .Следвайте ни в Instagram . Станете наш абонат във виедо канала ни в YouTube . Гледайте ни скоро и в TikTok . Може да четете всичко ново в linktr.ee/Pcmania
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Алескандър Занков и Cveti Ivanova
Ако желаете можете да ни подкрепите еднократно с избрана от вас сума чрез PayPal – на reklama@pcmania.bg или @velcho2681