The Repair House излиза на 19 юли в Steam

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Открийте, поправете и възстановете набор от съвременни артикули и ретро антики до предишната им слава в The Repair House, следващата игра от Claudiu Kiss, оригиналния създател на PC Building Simulator, стартираща за PC чрез Steam на 19 юли.

Демонтирайте, почистете, поправете, персонализирайте и продайте всичко от музикални инструменти, играчки, игрови конзоли, аркадни шкафове и други в релаксиращ симулатор за възстановяване. Внимателно разглобете всеки елемент, намерете отделните компоненти и внимателно възстановете и сглобете отново. Научете процеса на възстановяване и планирайте изпълнението си, за да усъвършенствате занаята си.

Настройте ремонтната си къща точно както ви харесва. Подредете вашите инструменти, отключете ново оборудване и разширете пространството, за да отворите нови възможности за възстановяване. Проявете креативност със станцията за боядисване, за да оцветите, напръскате, щамповате и нанесете шаблони на вашите новореставрирани предмети, както желаете.

Наддавайте за уникални предмети в аукционната къща и изследвайте стари хамбари за редки предмети, които да възстановите. Намерете скрити скъпоценни камъни на битпазара и ги възстановете за солидна печалба. Рискувайте и наддайте за изоставени складове с мистериозно съдържание, като разберете какво могат да предложат само отвън. Ще получите ли много повече, отколкото сте платили… или много по-малко?