The Lost Legends of Redwall The Scout Anthology излиза на 1 декември 2023 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

The Lost Legends of Redwall The Scout Anthology вдъхновена от героите, създадени от поредица на Брайън Жак REDWALL, излиза за PS5, Xbox серия X/S и PC на 1 декември 2023 г. Влезте в богат на епични истории свят, вдъхновен от Мосфлауър. „The Scout Anthology“ е линейна екшън-приключенска игра, разказана в цялостна история в три действия. Играйте като София или Лиъм младите мишки, които се озовават на пътешествието на живота си, за да спасят дома си от безмилостни пирати. Тези злобни морски плъхове нахлуват в някога мирната гора Мосфлауър и от най-новите попълнения на Скаутския корпус на Лилигроув зависи да спасят положението. Ще стигнат ли до абатството Редуол за да спасят приятелите си, преди всичко да е загубено?

Емблематичните книги, създадени от Брайън Жак, разказват за приключенията на антропоморфните животни, обитаващи абатството Редуол и околностите край Мосфлауър Ууд, включително мишки, къртици, зайци, язовци и други горски видове.

Често миролюбивите същества от Мосфлауър Уудса призовани да станат воини, за да се защитават от мародерски банди паразити като плъхове, невестулки и лисици.

REDWALL е една от най-обичаните поредици за детски книги и е продала над 20 милиона копия по целия свят. Поредицата също е включена в аудиокниги, както и в опера.

Наративната приключенска игра, управлявана от пъзели, идва за PS5, Xbox Series X/S и PC с цял набор от герои, ярки локации, визуализации и подобрения за сегашното поколение фенове на екшън приключенията.

„Удоволствие е да публикувам тази епична-забавна-приключенска игра, базирана на много обичана и невероятна поредица от книги. Фенбазата е много страстна и екипът работи върху създаването на истински ремастър за текущия хардуер, който да се наслаждава на всички от всички възрасти. Играта е направена от екип от разработчици в Soma Games и очакваме с нетърпение да пуснем играта за празничния сезон.” – сподели Райън Уолър (председател и главен изпълнителен директор на Forthright Entertainment)

Характеристики на играта

  • Богата на разказ приключенска игра, развиваща се във вселената, вдъхновена от поредицата книги REDWALL.
  • Следвайте носа си! Уникалната механика на аромата позволява динамично, многостранно забавление.
  • Изобилие от пъзели, включително загадъчни загадки и мистерии за разгръщане.
  • Богата механика на диалога! Научете как да говорите с всички, разбирайки техните надежди и страхове… животът ви може да зависи от това.
  • Визуални и светлинни подобрения и актуализации на геймплея за PS5, Xbox Series X/S и PC.