Terran Command

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Terran Command е вълнуваща стратегическа игра в реално време, която се развива във филмовата вселена на Starship Troopers. Поемете командването на мобилната пехота и дайте своя принос във войната срещу паякообразните. Уверете се, че човешката цивилизация, а не насекомите, доминира в галактиката сега и завинаги!

Населението на суровата пустинна планета Kwalasha се нуждае от вашата помощ. Тяхното ежедневие на упорита работа в минната индустрия е нарушено от нова опасност, с която не могат да се справят сами: нашествието от паякообразни. Вземете участие в тази вълнуваща военна кампания, срещнете уникални герои, вижте невероятни локации и изживейте героичната война!

Докато паякообразните могат да разчитат на практически неограничен брой бойци, то мобилната пехота трябва да разработи ефективна тактика за преодоляване на този дисбаланс. Разположете своите единици на стратегически места, за да покриете жизненоважни точки и да спечелите превъзходна огнева мощ.

Обширен набор от уникални единици, оръжия и специални способности са на разположение на M.I. командирите. Пехотни отряди, въоръжени с щурмови пушки Morita и осколъчни гранати MX-90, формират опората на вашите сили.