Terra Nil излиза на компютър и Netflix на 28 март

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Terra Nil, дългоочакваната екологична стратегическа игра от Free Lives и Devolver Digital, най-накрая ще излезе на компютър и Netflix на 28 март.

В този хладнокръвен, медитативен обрат в жанра на градоустройството вие използвате напреднала екотехнология, за да трансформирате безплодна, пуста пустош в процъфтяваща, жизнена екосистема. Пречистете почвата, почистете океаните, засадете дървета, въведете отново дивата природа – след това рециклирайте всичко и продължете напред, без да оставяте следа, че някога сте били там.

В рамките на 6-8 блажени часа се заемете с различни процедурно генерирани биоми, които могат да се възпроизвеждат – включително вулканични ледници, разрушени градове и тропически острови – всеки със собствен уникално предизвикателен климат, геология, флора и фауна. След това, когато завършите всичките 4 региона, предизвикайте се допълнително с отключващи се алтернативни нива.

Създайте дъждовни гори, блата, реки и други и гледайте как сухата, напукана повърхност на мъртъв свят внезапно експлодира от живот и цвят.

Terra Nil е спокойно, красиво и дълбоко удовлетворяващо изживяване и можете да започнете пътуването си за рекултивация на пусти земи на мобилно устройство (чрез Netflix) и компютър на 28 март.

Поръчайте предварително сега и ще получите Deluxe Edition на играта, което включва саундтрака и книга с цифрово изкуство — на цената на Standard Edition.

Започвайки с предварителни поръчки и продължавайки след стартирането, Free Lives ще дари част от печалбите от продажбите на Terra Nil в Steam на Тръста за застрашена дива природа.