Tennis Manager 2024 излиза на централния корт на 23 май на PC и Mac

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Tennis Manager 2024 ще бъде пуснат на 23 май за PC и Mac чрез Steam, Epic Games Store и GOG. Rebound разкри нови функции чрез пускането на първия си демо видеоклип.

Надграждайки пробивния успех на дебюта на поредицата, Tennis Manager 2024 извежда изживяването до нови висоти на завладяващ реализъм, както на корта, така и извън него. Накратко, този нов опус въвежда преработено обучение за по-добро симулиране на тренировъчни сесии на професионално ниво, с нова система на форма и нова система за управление на наранявания, комбинирана с нова ергономия.

Tennis Manager 2024 предлага дори повече контрол за мениджърите, за да развият уникалните индивидуалности на своите играчи (нов баланс на плана за игра, нови атрибути на играчите), тенис франчайзът продължава да поставя летвата по отношение на качеството на анимацията в тенис игрите. Мениджърите ще се чувстват по-близо до корта от всякога, което им позволява да вземат правилните решения.

Последната основна област на подобрение е добавянето на нов режим за незабавна игра, наречен „Fantasy Court“, който ще включи повече фенове и допълнително ще ангажира общността на Tennis Manager от активни фенове и стриймъри. Само с две кликвания мениджърите могат или да създадат измислен турнир, или да преиграят легендарен турнирен жребий, като например първата победа на Рафаел Надал на Ролан Гарос. По този начин мениджърите могат да предизвикат своите приятели и да разкажат нови, увлекателни тенис истории.

Tennis Manager 2024 ще бъде достъпен на 23 май чрез Steam за $39,99 / 33,99 £ / €39,99. Играта ще бъде намалена по време на периода на стартиране. Собствениците на Tennis Manager 2023 ще получат допълнителна отстъпка в Steam.