Sworn излиза през 2024 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Обединете се с приятели за да победите корумпирания крал Артур в този

Windwalk Games и Team17 Digital обявиха SWORN, предстоящ кооперативен екшъ с роуглайк елементи. Дебютиращ на PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 и Xbox Series X|S през 2024 г.. В момента играта е достъпна за затворен тест. Разположен в сърцето на легендите за Артур, играчите ще се обединят срещу Камелот под контрола на покварения крал Артур и неговите рицари на кръглата маса.

В SWORN играчите ще се обединят в кооперация до четирима играчи, ще се бият с покварените сили на Артър в смъртоносни биоми, ще надграждат способностите си с над 200 уникални благословии на феите и ще пренасят своите надстройки и знания отвъд смъртта, за да напредват по-нататък с всеки рунд, в крайна сметка достигайки до Камелот и убивайки самия крал Артур.

Ключови характеристики на SWORN:

  • Бийте се соло или се обединете с приятели: SWORN е кооперативна роуглайк игра за 1-4 играча. Потопете се в екшън битката на падналия Камелот сам или с до трима допълнителни играчи. Комбинирайте силните страни на героите и индивидуалните умения, за да победите Артур и неговите рицари.
  • Канализирайте креативността чрез хиляди уникални билдове: Комбинирайте благословиите от Fae Lords с уникален характер, оръжие и способности, за да създадете хиляди билдове по пътя към това да станете опитен рицар.
  • Разполагайте със силата на феите: Закълнете се във вярност на лордовете на феите и изберете от над 200 уникални благословии, за да отключите пълния си потенциал.
  • Красиво изработен космически свят: Изживейте очарователния ръчно нарисуван свят на легендата за Артур, който вдъхва живот на SWORN.