Сървайвъл хорърът CONSCRIPT излиза на РС и конзоли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Австралийският разработчик Catchweight Studio и Team17 Digital споделиха чисто нов геймплей трейлър за техният сървайвъл хорър, CONSCRIPT. Той ще стартира на Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One и PC, както и по-късно с физическо издание на конзоли. CONSCRIPT отвежда играчите дълбоко в окопите на Първата световна война, предлагайки сървайвъл хорър изживяване, вдъхновено от класиката на жанра. Действието се развива в битката при Вердюн през 1916 г., играчите влизат в ролята на самотен френски войник, който търси изчезналия си брат, търси припаси и решава сложни пъзели.

С CONSCRIPT имах за цел да потопя играчите в мрачната реалност на Първата световна война, като същевременно предоставя напрегнатия, завладяващ геймплей, който феновете на сървайвъл хоръра познават и обичат. Нямам търпение да донеса това изживяване както на PC, така и на конзолни играчи по-късно тази година и съм особено развълнуван да видя играта на рафтовете.“ споделя Джордан Мочи, основател и соло разработчик в Catchweight Studio.

Основни характеристики на играта

  • Играйте: Изживейте класическия сървайвъл хорър, който се развива по време на битката при Вердюн с висока възможност за преиграване, различни настройки на трудност, множество окончания, отключващи се костюми и бонус оръжия.
  • Оцелей: Оцелей срещу вражески войници, използвайки оръжия за меле и огнестрелни оръжия от Първата световна война в интензивна, мъчителна атмосфера, подсилена от естетика на пикселното изкуство и потискащ звуков дизайн.
  • Изследвайте: Навигирайте в сложни, взаимосвързани области с тематика от Първата световна война, докато решавате екологични пъзели и управлявате ефективно ресурсите.