Стратегическият симулатор за отглеждане на чай Tea Garden Simulator излиза на 15 август

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработчикът Flying Robot Studios и издателят SYV Games LLP обявиха, че Tea Garden Simulator ще излезе на 15 август 2023 г. Ще можете да видите отблизо очарователния свят на отглеждането и обработката на чай.

Tea Garden Simulator ви предлага възможността да откриете тайните на вековните изискани чайове, като отглеждате и управлявате своя собствена чаена плантация. Разработете и приложете свои собствени уникални техники за обработка на чай, за да създадете бутикови марки чай с уникални производствени вериги. Продавайте ръчно приготвен чай в собствения си магазин и гледайте как вашата империя расте. Но се пазете от проблеми като вредители, колебания във времето и проблеми с напояването, които могат или да помогнат, или да съсипят бизнеса ви.

Разгледайте широк набор от функции и механики, включително:

Разнообразие от чайове: Произвеждайте разнообразие от чайове, включително бял, зелен, оолонг, черен и др.

Избор на тероар: Анализирайте свойствата на почвата и изберете идеалния тероар ​​за вашата ферма за чай, за да осигурите първокласно качество на чая.

Подготовка на почвата: Подгответе почвата с различни торове за оптимално отглеждане на чай.

Клонинги с последствия: Изберете от разнообразна банка от клонинги, всеки със своите плюсове и минуси. Вземете стратегически решения въз основа на свойствата, пригодността на типа чай, адаптивността и вкусовите тенденции.

Планиране и промоция: Организирайте работни графици и напредвайте в играта седмица по седмица.

Време за прибиране на реколтата: Вземете информирани решения за това кога да прибирате реколтата въз основа на времето, условията на растеж и вредителите.

Контрол на вредителите: Защитете вашите ценни чаени растения със специфични продукти, адаптирани към различни вредители и болести.

Подрязване и прибиране на реколтата: Внимателно подрязвайте или откъсвайте чаените листа, като избирате конкретни видове за различни чайове, като използвате различни методи.

Овладейте изкуството на изработване: преминете през процесите на приготвяне на чай, от изсушаване до сушене, за да създадете всеки вид чай с прецизност.

Контрол и качество: Наблюдавайте и контролирайте всеки аспект на обработката със симулирания Leaf Inspector, като гарантирате максимално качество.

Автентична симулация: Възползвайте се от истинската химия на чая с експертни познания от известни чаени плантации като Чаените градини Ченгмари.

Създавайте фирмени марки чай: Създайте свои собствени уникални фирмени марки чай и обърнете внимание на детайлите и опаковката за максимална привлекателност.

Режими на кампания и пясъчник. Влезте в режим на кампания, за да научите основите, или се потопете в свободата на режима Sandbox.

Отключете постижения: Спечелете различни постижения по отношение на бизнеса и майсторството на чай.

Можете да играете на демо версията на Tea Garden Simulator, която вече е налична в Steam. Демото отключва два сезона за чай, така че можете да изпробвате повечето от функциите му.