SteelSeries – добрият подарък за всеки геймър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Снимка: www.steelseries.com

В сезона на подаръците всички неизбежно се сблъскваме с един проблем – едва ли има нещо по-трудно на света от това да изненадаш приятно геймър с подарък, предназначен за геймъри. За това, разбира се, има причина. Геймърът е човек, страдал и оцелял в безброй битки, развивал безчет тактически и стратегически умения, инвестирал време, труд и пари, за да се сдобие с най-добрата възможна техника. Затова не е изненадващо, че геймърът е изключително скептичен към “геймърски подаръци”, особено ако същите такива идват от „аматьори“.

Продуктите на лидера в производството на периферия за гейминг и електронни спортове SteelSeries, обаче, са създадени да издържат успешно оценката и на най-взискателните геймъри. Особено важно е, че компанията предлага, както бюджетни решения за ентри левъл геймъри или за хора, играещи за развлечение, така и продукти от по-високия ценови клас за напредналите.

Снимка: www.steelseries.com

Важна част от геймърското преживяване е качественият звук. С цел да даде възможност на всички да се насладят на перфектен звук дори при ограничен бюджет, SteelSeries предлага слушалките Arctis 1, съвместими с всички съвременни гейминг платформи. Дизайнът е изчистено елегантен, а в очите на някой може би дори леко спартански, но по отношение на звука моделът е безкомпромисен. Помислено е и за пътуващите геймъри – слушалките се завъртат странично, което ги прави удобни за прибиране в чанта за лаптоп при пътуване. Подробно ревю на слушалките Arctis 1 ще намерите тук.

Тази есен SteelSeries  представи и лимитираната серия Ghost, включваща Aerox 3 безжична мишка, носител на множество престижни награди, и клавиатурата Apex 7 TenKeyLess (TKL). Клавиатурата предлага TenKeyLess дизайн с механични превключватели, гарантиращи 50 милиона натискания, а OLED Smart дисплеят бързо се превръща в команден център, даващ информация за играта. Мишката пък е с олекотен дизайн (68 г.) и може да работи с кабел или безжично. С обща цена в Европа около 250 евро, комплектът е подходящ подарък по-скоро за геймъри с известна практика зад гърба си. SteelSeries предлага и стандартните варианти на Aerox 3 и Apex 7, като една идея по-бюджетни решения и за най-придирчивите геймъри. Пробвайте ги и ще видите, че си заслужава!