Starship Troopers: Terran Command – Urban Onslaught извежда битката на улицата този юни

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Slitherine Software и The Artistocrats споделиха, че второто основно DLC за Starship Troopers: Terran Command ще стартира този юни.
В Urban Onslaught виждаме как конфликтът между човечеството и паякообразните се премества в градските улици на нова планета в сюжетна кампания от осем мисии, която е фокусирана върху тактически богати, отворени карти.

Настъплението на паякообразните превърна величествените булеварди и извисяващите се небостъргачи в развалини, а домовете на гражданите са в голяма опасност. Орди от буболечки нахлуват в централните райони и местните полицейски сили са напълно съкрушени. Отговорността сега пада върху плещите на играча да поведе Мобилната пехота към победа и да си върне този фар на човешката цивилизация.

Освен че добавя нова среда за водене на война, Urban Onslaught разширява действието за смачкване на буболечки по много нови начини. DLC добавя осем нови типа единици за играча, включително механизирани ракетни установки, летящи автоматични оръдия и бойни кораби, четири нови типа единици Arachnid и две нови мисии за предизвикване.

Основните характеристики на DLC са:

  • Нова планета, нова среда: Смачкайте буболечките по градските улици, освободете огромно летище, разчистете вътрешните сгради и се впуснете в подземни мазета, канализация и линии на метрото.
  • 8 сюжетна кампания за мисии, фокусирана върху отворени карти, които предлагат тактическа свобода.
  • 2 нови предизвикателски мисии.
  • 8 нови единици за играчи, включително механизирани ракетни установки, летящи автоматични оръдия и бойни самолети.
  • 4 нови типа паякообразни единици.