Stargate: Timekeepers преминава в бета версия

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Времето не спира за никого, дори и за приключенската Stargate Command. Stargate: Timekeepers е предстоящата тактическа игра в реално време, разработена от Slitherine, в официално партньорство с Metro–Goldwyn–Mayer, като влизане с изместване на времето в популярната вселена SG-1. Като намигване към популярния телевизионен сериал, Stargate: Timekeepers ще включва уникален сезонен формат с всеки епизод пълноценен тактически сценарий за игра. Първият Stargate: Сезон на Timekeepers ще се състои от две части, като играчите ще получат пълен достъп до седемте епизода на всяка част, за общо 14 епизода за игра.

В задълбочен поток днес, екипът за разработка повдигна върха на завесата върху множество други вълнуващи новини, от визуализация на практическа мисия до разкриването, че бета версията на Stargate: Timekeepers вече е на живо.

Оригинален и богат

Stargate: Timekeepers включва оригинална и богато подробна кампания, базирана на история, обхващаща 14 епизода, в които играчите трябва да използват комбинация от стелт, умения и бойна мощ, за да постигнат успех.

Като официално влизане във вселената на Stargate, Stargate: Timekeepers прекъсва основния сюжет в края на сезон 7 на известния телевизионен сериал Stargate SG-1, за да представи изцяло нов сюжет. Всеки избор има значение, тъй като има малко време да се осуети жадният за власт Гоа’улд.

Съпротивата не е безсмислена

В днешното предаване на Stargate: Timekeepers екипът за разработка на Slitherine показа множество вълнуващи функции и механики на играта, включително задълбочена игра. Епизод 2, “The Resistance”, вижда как командир Ева Маккейн и нейният екип ескортират конвой с провизии към съпротивата на Хак’тил. Възможностите позволяват на играча да взаимодейства с обекти от света на играта, за да елиминира врагове, докато играчите могат да избират кой път да поемат, за да завършат успешно мисията, благодарение на разклонения дизайн на мисията. Различни видове врагове, от стандартни до бронирани, както и Тактическият режим, който позволява действията да се развиват едновременно, също бяха показани по време на потока.

Поставяне на прожекторите

Героите заемат централно място в Stargate: Timekeepers, всеки от които включва уникален набор от умения, които да се използват за преодоляване на препятствия, врагове и пъзели в играта. Всеки епизод в тактическата игра в реално време се нуждае от внимателно планиране и експертно използване на умения, като играчът вероятно се нуждае от повече стелт, отколкото пламтящи оръжия.

Следвайки уникалното обещание за безкрайно количество научно-фантастични светове, Stargate: Timekeepers предлага множество различни среди за всеки от своите 14 серии епизода, всеки старателно изработен, от буйните джунгли на мисията The Resistance до снежните планини на Crossfire мисия.

Всичко в един сезон

Като едно от разкритията в днешния стрийм, Stargate: Timekeepers ще бъде разделен на две части, Сезон 1 Част 1 и Сезон 1 Част 2, като всеки сегмент ще съдържа 7 епизода. Всеки отделен епизод е пълна мисия за един играч. Играчите няма да се притесняват дали ще получат играта втори път: закупуването на Stargate: Timekeepers веднъж ще им осигури пълен достъп до всички епизоди в този първи сезон.

Всички са герои

В епизода на “The Resistance” издръжливият командир Ева Маккейн трябва да се осмели да отиде до обекта Omega и да ескортира важни доставки за бойците от съпротивата на Jaffa. Скаут от Съпротивата, А’та, ще се присъедини към Маккейн и нейния екип. Враговете са забелязани и наборът от умения и на двата героя ще се окаже жизненоважен за преодоляване на препятствията по пътя. Например военното минало на Маккейн й позволява да увеличи HP и броня, но също така и способността да побеждава врагове безшумно от близко разстояние. А’та е пъргава и може да използва своята атлетичност на полето, като скача по-далеч, забелязва врагове отдалеч и се катери без оборудване.

Бета версията е отворете сега

Stargate: Timekeepers отваря вратите си за фенове и нетърпеливи играчи с разкриването на предстоящата бета версия, достъпна днес. Всеки, който се интересува да се потопи по-дълбоко в света на SG-1, не се колебайте да посети специалния канал на Discord, за да се срещне с играчи с подобно мислене Stargate Command.