Space Cats Tactics дебютира в Steam на 24 юли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Mitzi Games обяврнд походовата космическа, тактическа RPG игра, Space Cats Tactics, ще бъде пусната в Steam на 24 юли за $14,99/€14,79. Space Cats Tactics смесва решетъчни и походови тактически битки на кораби с управление на екипажа в кораба. Ще водите интензивни битки в космоса срещу бойни кораби, огромни кораби-майки и други вражески кораби, докато избягвате или унищожавате природни опасности като астероиди или облаци от космически газ. Но вие също ще трябва да управлявате екипажа си, докато го правите, като избирате до кои части от кораба ще ги изпратите да работят, така че да се възползвате от многото му различни възможности. Между мисиите ще надграждате своя кораб и ще управлявате деликатните взаимоотношения между членовете на вашия екипаж.
Разположена в среда на космическа опера, епичната история на играта ви поставя в кожата на космическата котка капитан Мици – наемник, нает да прекара контрабандно кораба Curiosity, до отдалечено кътче на галактиката. Но много скоро ще разберете, че този кораб има още нещо, за което сте се пазарили. Залогът е повече от съдбата на един кораб и ще се окажете с половината галактика по петите ви. Трябва да решите как ще подходите към цялата тази мисия: можете да бъдете праведен герой, отмъстителен пират, очарователен мошеник..

Пробвайте дмото на играта преди нейното излизане.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

Водете изнервящи космически битки в походова тактическа битка. Вашият кораб и екипаж ще бъдат превъзхождани числено и по оръжие – ще трябва да сте по-умни от враговете си, за да ги победите!
Реагирайте на динамични условия във всяка битка: запалващи се части от кораба ви, облаци от запалим космически газ, застанали на пътя ви, взривяване на астероиди до ресурси за мина… Няма две еднакви битки и ще трябва да сте креативни, за да адаптирайте се към всяка ситуация!
Дълбока бойна система: изпробвайте тактическите си умения в базирани на решетка бойни карти. Изберете как да изразходвате точките си за действие между много различни видове оръжия и атаки, специални способности и консумативи.
Управлявайте своя котешки екипаж: изпращайте вашия екипаж от космически котки в различни специални стаи във вашия космически кораб, активирайки различни способности, които ви позволяват да се адаптирате към различни тактически ситуации. Една котка на правилното място може да направи разликата между победата и поражението!
Два стратегически слоя: увеличаване и намаляване на космическия кораб в реално време, превключване между космическия боен слой и управлението.
Персонализирайте кораба си, като купувате нови стаи и ги надграждате, за да придобиете нови способности. Адаптирайте го към вашия стил на игра или експериментирайте с различни конфигурации, така че всяка игра да е уникална!
Изследвайте дълбокия космос: възхитете се на чудесата на дълбокия космос, летейки през облаци от газ, копаейки астероиди за ресурси, които можете да продадете, помагайте на кораби в беда или се качвайте на борда на изоставени при случайни NPC срещи.
Потопете се във вълнуваща история от космическа опера, епична история само за герои, очарователни мошеници и зли злодеи, пълна с остроумни диалози и избори, където всяка среща има различни резултати, за да напишете своя собствена история.