SelectaPlay ще публикува сървайвъл хоръра от първо лице Dark Atlas: Infernum за РС и конзоли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Издателят SelectaPlay ви кани на пътешествие в света на Dark Atlas: Infernum, сървайвъл хорър от първо лице от разработчика Night Council Studio. SelectaPlay ще отговаря за глобалното публикуване на Dark Atlas: Infernum за Xbox и PlayStation, както и PC чрез Steam през 2024 г.

След поредица от силни електрически бури призрачно изглеждащи хуманоидни фигури изведнъж започват да се появяват в дневните, по улиците, в парковете, магазините и църквите. Те не мърдат. Те не говорят. Те не реагират. Учените са объркани, но истинските магьосници на нашето време са имали видения, кошмари и предупредителни сънища, в които светът се разпада и тираниите се размножават, а сектите, тайните организации и демоничните култове търсят начин да получат контрол над това, което е останало от човечеството.

История

Вие сте Наталия Асенсио, бивш велик майстор на най-стария окултен орден на West: the Night Council. И докато всичко гори и небето се пропуква, вие трябва да се спуснете в бездните на ума си, да вървите по пътищата на ада и да търсите отговори на всички въпроси. Отключете спомените си, устойте на влиянието на енигматичния герой, известен като “The Word” и намерете своя изход от лабиринта, в който се оказвате заключени. Направете го, преди онези, чиято амбиция е да контролират този нов апокалиптичен свят, да го получат.. Направете го, преди да открият начин да изковат отново Corona Radiata, гримоара, който ще им даде върховна сила. И преди всичко, направете го преди… вие сте този, който ще им каже как.

Основните функции:

  • Сървайвъл хорър за един играч от първо лице с тъмен, обезпокоителен разказ.
  • Геймплеят е потопен в психологически ужас, стелт и пъзели.
  • Силно наративно съдържание: оригинална история от Saga Radiata, литературната вселена, създадена от Álvaro Aparicio, която включва книги, подкасти и други наративни формати и в която е интегрирана мета-антологията на ужасите Dark Atlas.
  • Гласовете на испански се ръководят от Алберто „Лаудано“ Мартинес, гласът на популярния испански подкаст Noviembre Nocturno.
  • Натрапчив оригинален саундтрак, композиран да придружава мрачния разказ.
  • Включва оригинални колекционерски предмети и Steam постижения, така че ще искате да изследвате всеки ъгъл…ако се осмелите.

Dark Atlas: Infernum ще бъде част от игралната гама на SelectaPlay на предстоящия Indie Dev Day от 8-ми до 10-ти септември в Барселона, Испания. SelectaPlay ще покаже шест нови заглавия на събитието, включително вече обявения психологически хорър разказ от първо лице Luto, пристрастяващата пъзел игра Bubble Ghost Remake, наративната приключенска игра от първо лице Inner Ashes и 2D екшън платформъра Morkull Ragast’s Rage. Последното заглавие в състава на Indie Dev Day ще бъде обявено по-късно тази седмица.