SelectaPlay обявиха Evoland 10th Anniversary Edition за Switch и PS4

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Специално издание за 10-годишнината на Evoland ще бъде достъпно скоро в Европа, съобщиха SelectaPlay. Физическото издание ще бъде издадено в партньорство с разработчика Shiro Games.

Лимитираната кутия ще бъде издадена по повод юбилея на уникалното time-travel RPG. Ще включва игрите Evoland и Evoland II, както и сет 4 луксозни монети на два мъжки и два женски протагониста от играта. В комплекта също са включени стикери с логото на играта, както и пощенска картичка, върху която ще открием код, от който можем да свалим дигиталния саундтрак на играта. Всичко това е окомплектовано в красива кутия във формата на сандък, с емблематични сцени от играта.

Evoland заглавията са пътешествие през историята на екшън/приключенския гейминг. В играта можем да отключваме нови технологии, геймплей механики и визуални ъпгрейди, докато прогресираме. Вдъхновени са от редица култови заглавия в жанра, оставили своята следа в културата на RPG видеоигрите. Evoland ни прекарва от монохромното към пълни 3D графики, от активни битки към boss битки в реално време, не пропускайки нотки на хумор и препратки към редица класически игри.