Sea of Thieves достигна 10 милиона играчи

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Изпълнителния продуцент на Sea of Thieves – Джо Ниейт – обяви, че Sea of Thieves е играна от общо над 10 милиона играчи в Xbox Game Pass, Xbox One и Windows 10, което прави играта най-успешното Xbox Games Studios заглавие за тази генерация.

За всички в Rare, фенската общност около Sea of Thieves представлява всичко най-хубаво, което човек би могъл да си пожелае. Играта е дом за играчите от над 80 различни държавни, които са заедно благодарение на Xbox Game Pass, Xbox One и Windows 10, и създават безкрайно количество истории и моменти, които могат да са съкровище за играчите след тях. Да виждаме тези истории споделени в социалните мрежи или други места в интернет, е това, което вдъхновява екипа всеки ден. Благодаря на всеки един играч на Sea of Thieves!“ – сподели Джо.

На 15-ти януари очакваме най-новият безплатен месечен ъпдейт на Sea of Thieves, който ще се казва “Legends of the Seas“. Той ще включва и специално честване на постигнатия резултат, като ще има тематични изненади за играчите, които се логнат между 15-ти и 22-ри януари.