Sandbox RPG DUSTGRAVE ще излезе в Steam през 2024 Г

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

  Издателят Digital Tribe и независимото студио Innervoid Interactive обявиха sandbox RPG Dustgrave, то ще бъде публикувано в Steam през 2024 г. Разпадането на империята Дахлан донесе времена на борба, времена на войни, глад и чума – но също и възможности за силните и достатъчно смели, за да проправят своя собствен път с меч и разум. Можете да бъдете един от тези авантюристи и наемници, които се впускат в тази проблемна земя и оставят следа – като престъпник или герой; мъдър учен или трудолюбив свят човек или просто наемник, изборът е ваш.  

Dustgrave предлага на играчите пълна свобода в истинско sandbox ролево изживяване, с привличащи окото акварелни рисунки в клетъчни нюанси и дълбока походова бойна система. Вие играете като група авантюристи в опустошените земи на бившата империя Дахлан: можете да създавате и персонализирате героите си с усъвършенстван редактор на герои и след това да изберете своя собствен път без ограничения. Светът ще реагира съответно на вашите дела и решения. Усъвършенствана система за запис и взаимоотношения, която проследява всяко събитие в света и след това всеки NPC реагира на това, което знае за вас в зависимост от своя морал и настояща вярност.

Dustgrave включва дълбока походова бойна система, която ви позволява много различни комбинации от умения и предмети, предлагайки на играчите безкрайни възможности с голяма тактическа дълбочина. Но също така ще разполагате с усъвършенствана стелт система в ръцете си, която ви позволява да подхождате към проблемите, като използвате разума си, а не стоманата си. Можете да проникнете в сигурни места, за да намерите улики, да откраднете съкровища или да убиете знака си, без да оставяте следа.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

  • Всичко значимо, което се случва в света, се записва. NPC ще преценят вашите добри и лоши дела въз основа на тяхната личност или фракция
  • Светът е в непрекъсната еволюция. Фракциите постоянно ще се бият една срещу друга: някои могат да придобият повече власт, други могат да бъдат унищожени завинаги.
  • Всички NPC имат уникални личности и желания и ежедневието им е напълно симулирано
  • Истинско фентъзи RPG изживяване в пясъчник. Вие решавате с действията си какъв характер искате да бъдете: свят човек, крадец, герой, войник, наемник, археолог, дори просто разносвач на поща…
  • Разбийте враговете си с усъвършенствана, но достъпна походова бойна система, комбинираща умения и предмети в огромна тактическа дълбочина
  • Използвайте усъвършенствана стелт система, за да правите всичко, което искате! кражба? Проверете! Убийство? Проверете! Влизане с взлом? Проверете!
  • Създайте свои собствени персонализирани герои с усъвършенстван редактор на знаци