Sabre Interactive Teams с NFLPA ще предоставят Wild Card Football на конзоли и компютри на 10 октомври, включвайки стотици професионални футболни суперзвезди

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Sabre Interactive, в партньорство с Асоциацията на играчите на НФЛ и партньорите на OneTeam, има удоволствието да обяви най-новата част от най-продавания франчайз за аркадни спортове Playgrounds: Wild Card Football. Тази превъзходна видео игра включва автентичен списък от стотици професионални футболни суперзвезди, включително Колин Каперник, Джалън Хъртс, Патрик Махоумс, Джъстин Джеферсън, Ти Дж. Уат, Джои Боса, ЖаМар Чейс, Арон Доналд и много други. „Ние се заехме да създадем бързо и забавно изживяване, което е чист адреналин! Wild Card Football прави точно това, като ви поставя в ръцете на вашите любими професионални играчи и увеличава интензивността с невероятни нови елементи на играта,” каза Тим Уилитс, главен творчески директор в Sabre Interactive. „Нашето сътрудничество с NFLPA и OneTeam изигра важна роля за реализирането на нашата визия. Техният опит и подкрепа ни помогнаха да направим нов обрат във футбола. Нямаме търпение феновете да изградят своите мечтани отбори и да видим как ще се справят с други отбори.”


„Това е такова носталгично връщане към класическите футболни игри в аркаден стил, с които много от нас израснаха и обичаха. Беше страхотно да бъда ангажиран с екипа на Sabre, тъй като те сглобиха играта,” каза Колин Каперник, който се появява на корицата на играта.

Верен на традицията на поредицата Playgrounds, Wild Card Football съчетава екстремен екшън от игра 7 срещу 7 с бомбастични движения, стил и енергия. Комбинирайте играчи от любимите си отбори, за да създадете най-добрия отбор-мечта, като персонализирате всичко от лога, униформи, книги с игри и други. Уникалната система Wild Card позволява на феновете да променят хода на действието за миг със специални бонуси и способности за нарушаване на правилата в различни режими на игра, включително сезонна игра, локален мултиплейър и онлайн мултиплейър с пълна кръстосана игра.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

  • Създайте своя отбор-мечта: Изберете от стотици истински професионални играчи, преосмислен стил на Playgrounds и съберете най-добрия отбор 7 на 7. Напредвайте през различни предизвикателства и събития, за да отключите нови играчи и други вълнуващи награди.
  • Играйте вашите Wild Cards: Освободете над 150 Wild Cards, за да обърнете хода на играта във ваша полза за миг. Премахнете специални движения като призоваване на стени или невидимост, увеличете статистиката на вашия отбор в решаващ момент или играйте Rule-Breaker и напълно преобърнете правилата на играта.
  • Станете шампион: Докажете уменията си в сезонен режим за един играч, изкачете се до върха на класациите в състезателен онлайн мултиплейър с пълна кръстосана игра или предизвикайте приятелите си у дома да се включат в локален мултиплейър.
  • Персонализирайте отбора си: Персонализирайте логото, униформите и цветовете на вашия отбор, изберете домашния си стадион, след това създайте уникални учебници и тестета с уайлд карти, за да усъвършенствате стратегиите си на терена.

Wild Card Football ще бъде достъпен на 10 октомври 2023 г. за PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC чрез Steam и Epic Games Store. За повече информация вижте PlaygroundsSports.com и следете играта в Twitter, Instagram и Facebook.