Rise of Kingdoms представя нова цивилизация в битката: Древен Египет

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Lilith Games, създател на AFK Arena и Warpath, напомни за своята световно популярна стратегия в реално време MMO Rise of Kingdoms, като приветства нова цивилизация в битката: Древен Египет. С новата армия играчите ще излязат на бойното поле, за да водят исторически войни и да побеждават други играчи не само с груба сила, но и с легендарната хитрост и архитектурния гений на Древен Египет.

Актуализацията, наречена Egypt Must Rise, вече е достъпна на компютър чрез официалния сайт и на устройства с iOS и Android. В допълнение, от Lilith Games разкриха, че истинската междуплатформена функционалност вече е внедрена за всички платформи, което означава, че играчите могат да възобновят своите схватки в Rise of Kingdoms, независимо дали са у дома или в движение. С богатата си история на просперитет и богатство, добавянето на древен Египет позволява на играчите да изживеят изцяло нова цивилизация, която да ръководят и развиват.  

Освен това, актуализацията добавя нови командири, включително Имхотеп, експертен пирамиден архитект и върховен жрец, и самия „Крал-воин“, Тутмос III.

Водете експедиции отвъд границите на страната, подпомагайте поданиците си в нужда и станете лидер, известен с благородния си характер. С изключително богатия MMOSLG геймплей на Rise of Kingdoms, който безупречно слива геймплея в MMO стил на карта на света, която може да се мащабира неограничено, можете да водите исторически точни войни между древни цивилизации и водете своите жители към проспериращо бъдеще.