Reign Gaming ще се пробва в мобилния сегмент

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Reign Gaming ще се пробва на в пазара на мобилни устройства чрез нови геймърски лаптопи. Новината беше анонсирана от собственика на марката Novatech Ltd.
Те планират да пуснат своята първородна продуктова линия геймърски лаптопи със новите карти на NVIDIA от серията RTX  3070 и RTX 3080 Max-Q. Тези модели предлагат на потребителите подобрено мобилно изживяване характеризиращо се с по-дълъг живот на батерията.Допълнително системата на лаптопа се поддържа по-хладна, по-тиха и има претенции за по-голяма ефективност от своите колеги извън Max-Q.

Двата модела ще  разполагат с Intel Core i7-10875H и 16GB DDR4 RAM,  като ще са 17,3-инчови. Друга характеристика е  процесорната им мощ, предлагаща светкавично бързи тактови честоти. Дисплеите на Reign Nomad ще са с 240Hzq 1080 WVA, като и двете разновидности(RTX3070, RTX3080)ще използват тази свръхвисока честота на обновяване. Други екстри които може да се споменат са няколко USB 3.2 портове, MicroSD card четец и мини дисплей порт конектор. Ще са снабдени с Thunderbolt 3 порт, което означава, че лаптопите ще могат да се свържат с външен монитор с фантастичните 1440Р или дори за 4К игри, без да се ограничава честотата на опресняване достигаща до 600 Hz. Съхранението на данни също няма да е проблем защото Reign Nomads идват с 1ТВ на NVME M.2 сторидж от Western Digital и допълнително място за още един сторидж от подобен клас при нужда на повече място за ААА игри.