Състезавайте се в Sunrise GP, рейсърът идва в Steam през 2024 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработена от Garage 5, Sunrise GP излезе на Nintendo Switch по-рано тази година, а сега издателят Gamedust има удоволствието да обяви, че играта ще дебътира и на платформата Steam през 2024 г.

Тази екшън състезателна игра, съчетана с вибрации от пътуване, ще отведе своите играчи на вълнуващо пътуване из красива природа. Играта съчетава високоскоростното състезателно темпо с спокойната атмосфера на пътешествие, докато играчите разглеждат стилизирания пейзаж, облечен в мека и успокояваща светлина. В допълнение към горното, синтезаторната музика допълва стила на играта, а състезанията ускоряват всяко трасе, създавайки по-запомнящо се изживяване за играча.

Нека не забравяме, че играта е вдъхновена от европейските класически автомобили и с допълнителни функции за персонализиране, играчите ще имат възможността да се забавляват през вдъхновени от ретро, оживени места и да уловят момента с помощта на Photo Mode. Мултиплейър режимът е с възможност за разделен екран и ще можете да поканите до четирима играчи в разтърсващата игрална сесия. Challenge Mode в серия от режими за един играч, ще бъде наличен и ще съставлява титулярният Grand Prix . На PC, играчите ще могат да се насладят на слънчевото, спиращо дъха място, оживената атмосфера и Grand Prix състезания соло или с приятели. Така че закопчайте коланите, вземете леки закуски и се насладете на пътуването.

Докато чакате премиерата на РС, можете да се насладите на версията и за Nintendo Switch