PS VR ексклузивната игра, ANYONE’S DIARY ще бъде преиздадена на 14 септември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

SIE Spain обявяви, че ексклузивната за PSVR Anyone’s Diary ще бъде дигитално преиздадена в Playstation Store на 14 септември. Играта е разработена от испанското независимо студио World Domination Project в PlayStationTalents Games Camp Valencia и пусната през 2019 г.
Тази нова версия има надградени визуални ефекти (сега има резолюция 1080p вместо 720p), по-добра производителност, както и добавяне на аватари и саундтрак. Ще има самостоятелна версия (включваща надградени визуални ефекти и производителност), налична за 9,99 € и пакет за 14,99 €, който също добавя 5 аватара плюс саундтрака на играта. Списъците с желания вече са отворени в PlayStation Store.

Anyone’s Diary е пъзел-платформър от 3 лице за PS VR. Благодарение на виртуалната реалност, играчите ще открият историята на Anyone, герой без идентичност, пол или възраст, и ще му помогнат да премине през изкривен град, направен от хартия, разрешавайки вътрешни конфликти, представени от пъзели. Играчите контролират главния герой, Anyone, както и определени части от неговия свят, изживявайки психологическо пътешествие, където ще открият страховете и надеждите му чрез неговия дневник.