Задълбоченият пъзел The Talos Principle 2 ще излезе на 2 ноември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Философските лидери Croteam и Devolver Digital обявиха The Talos Principle 2, дългоочакваното продължение на хитовия метафизичен пъзел от 2014 г., който ще бъде пуснат за PC, PlayStation 5 и Xbox Series X на 2 ноември на цена €28,99. Проницателните учени могат да се възползват от 10% отстъпка за предварителна поръчка в Steam от сега до старта. В допълнение, оригиналното The Talos Principle and its Road to Gehenna DLC е с 90% отстъпка в Steam до 3 октомври. Междувременно конзолните играчи могат да поръчат предварително играта от началото на октомври.

Talos Principle 2 значително разширява обичания оригинал с повече умопомрачителни пъзели за решаване, нова механика на пъзелите, по-богата сюжетна линия, повече тайни за разкриване и най-големия, най-странен свят, който Croteam някога е изграждал.

Разположена в далечно бъдеще, където човечеството отдавна е изчезнало, човешката култура продължава да живее чрез безкрайни роботи, направени по наш образ. Впускайки се в мисия за изследване на мистериозна мегаструктура, вие ще се сблъскате с въпроси за природата на космоса, вярата срещу разума и страха от повтаряне на грешките на човечеството.

Познатите пъзели ще се върнат в The Talos Principle 2, придружени от уникален нов геймплей, включително прехвърляне на ума и манипулиране на гравитацията. Има и дълбока история, задвижвана от герои, с множество краища, в които да се изгубите, и поредица от странни, изумително красиви среди за изследване – включително град на ръба на промяна на парадигмата и остров, който държи ключовете към бъдещето.

Talos Principle 2 е най-голямата, най-амбициозната, най-провокиращата мисъл игра, която Croteam е правил досега, и можете да я играете на 2 ноември.