Prince of Persia: The Dagger of Time отваря врати тази пролет

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Добра новина: принцът на Персия се завръща. Лошата: Не под очакваната форма. Новото приключение се казва “Prince of Persia: The Dagger of Time” и е създадена от UbiSoft Düsseldorf – същото студио, което стои зад Assassin’s Creed игрите от типа “escape rooms”. Като споменахме този особен жанр – Dagger of Time ще бъде точно VR Escape Room заглавие. То ще поддържа игра до четирима играчи и ще бъде VR интегрирано. В играта вие ще трябва да решавате различни пъзели, които включват и катерене по стени или предпазване от различни капани. Самите пъзели ще се променят в зависимост колко души играете играта. Дори да играете сам, вие всъщност няма да сте сам, тъй като ще ви съпровожда NPC – Кайлийна, която може би помните от Warrior Within и The Two Thrones.

Манипулацията на времето играе централна роля в Dagger of Time, и който държи въпросния предмет ще може да обръща, спира или да забързва хода на времето. Ще можете също така да използвате и друг предмет с магически сили. Подобно на повечето VR заглавия – ще имате възможност да се придвижвате и чрез телепортация.

Prince of Persia: The Dagger of Time отваря врати тази пролет. Допълнителна информация можете да получите от Escape Games уебсайта на UbiSoft.