Predecessor със затворена бета версия на Playstation от 5 декември.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Omeda Studios, обяви, че затворената бета версия на Playstation за Predecessor, екшън MOBA(multiplayer online battle arena) от трето лице, ще започне на 5 декември 2023 г. Роден от Paragon, първоначално разработен от Epic Games, Predecessor процъфтява в ранния достъп на компютър от почти година. По време на тази затворена бета версия, играчите на Playstation ще имат възможността да опитат това следващо поколение MOBA, първото по рода си на Unreal Engine 5.

В играта екипи от петима се обединяват в битка, докато се бият за слава на бойното поле срещу вражески герои на традиционна карта с три ленти, включваща интерактивна джунгла, епични чудовища и други. В мач 10 играчи са разделени на два отбора, като всеки играч контролира своя избран герой. Всеки герой има свои собствени уникални способности и дизайн, което означава, че има герой, който да отговаря на стила на игра на всеки. Героите изпълняват цели, за да събират злато като убиване на слуги, сваляне на кули или унищожаване на вражески герои. Когато герой събере повече злато, той може да закупи предмети от магазина, които влияят на героите му по интересни начини – позволявайки им да се телепортират на нови места, да станат невидими, да замразят времето и други. Предметите също позволяват на героя да стане по-мощен (сила, скорост на атака, здраве и различни други атрибути). За разлика от повечето MOBA, Predecessor ви поставя в сърцето на действието. Перспективата от трето лице напълно потапя играчите в играта, докато враговете се появяват от сенчести стени, над первази.

По време на PlayStation Closed Beta, играчите ще имат избор между над 30 различни герои с техните отличителни характеристики и роли. Благодарение на възможностите за различни платформи, играчите на затворената бета версия на PlayStation ще бъдат обединени с играчи на компютър, което ще увеличи времето за престой при намиране на мачове и ще се присъедини към страстна общност от играчи.

Playstation Closed Beta започва на 5 декември 2023 г. и е достъпна за всички играчи от Северна Америка и ЕС на PS4 и PS5.За да получат достъп до Playstation Closed Beta, играчите ще трябва да се регистрират ТУК, като използват своя имейл адрес. При получаване на код, даващ достъп до затворения бета тест, играчите ще имат възможността да се насладят на първата по рода си MOBA на Unreal Engine 5 с междуплатформена игра, тъй като ще се обединят с други играчи с РС , за да унищожат опонентите си! Целият напредък по време на PlayStation Closed Beta ще бъде запазен и играчите ще могат да се насладят на своите постижения и отключено съдържание, след като играта бъде пусната в бъдеще. В момента в ранния достъп на Steam, играта вече е събрала над 100 000 регистрации и хиляди положителни отзиви.