Скоро можем очакваме физически изданаия, винил и арт книга за Outer Wilds от iam8bit

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

iam8bit, в сътрудничество с издателя Annapurna Interactive и разработчика Mobius Digital, обявиха предварителни поръчки за наградената с BAFTA игра Outer Wilds: Archaeologist Edition. Играта е екшън-приключенска мистерия с отворен свят, в която играете като новобранец, опитващ се да разкриете тайни в рамките на постоянно развиваща се слънчева система. Изданието за продажба на дребно ще се предлага за $39,99 на Nintendo Switch и PlayStation 5, докато iam8bit Collector’s Edition ще се предлага на същите тези платформи за $99,99.

Влезте в Outer Wilds Ventures с Retail Edition, което включва основната игра и разширението Echoes of the Eye, както и сгъваем постер на планетарна диаграма от концептуалния художник на Mobius Digital Ian Jacobson. Налично при търговците на дребно по целия свят, Retail Edition ще бъде пуснато за продажба на 27 юни.

Колекционерското издание на iam8bit ще включва жизненоважна Canvas Traveler’s Adventure Bag, комбинация от дневник на Explorer и ръкав за игра, за да влезете в критични открития. Характерната бандана на Chert, комплект от 7 Planetary Patches, закопчалка Eye of the universe и бонус артикул от обречена времева линия. Освен това, играчите ще хванат основната игра и разширението Echoes of the Eye, пълни на касета/диск. Доставката започва през третото тримесечие на 2024 г.

Книгата с твърди корици The Art of Outer Wilds съдържа 300 страници концептуално изкуство, включително невиждани досега изображения и задкулисни творчески насоки, написани от Уесли Мартин, арт директор в Mobius Digital. Проектиран от Ian Jacobson от Mobius Digital, с допълнителен дизайн на публикацията от Laleh Roya Azarshin и дизайнерска подкрепа от Josh Lanphear, това основно ръководство за дълбокия космос със сигурност ще отговори на всички въпроси на Outer Wilds.

Играчите могат да завършат пътуването си и да отнесат вкъщи обвързания с плат винилов саундтрак Echoes of the Eye 2xLP, който се доставя през второто тримесечие на 2024 г., който включва музика от Андрю Пралоу и обложка на албума от Иън Джейкъбсън.

Всички издания на дребно, винил и арт книга на Outer Wilds могат да бъдат предварително поръчани от 29 февруари от outerwilds.iam8bit.com. U&I Entertainment ще разпространява изданието за продажба на дребно в европейски специализирани магазини и скоро ще бъде достъпно за предварителна поръчка.