“Pepper Grinder” застава на начална позиция за своя старт на 28 март

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Pepper Grinder е високоскоростен платформър с енергично “пробиващо” движение, красив пиксел арт, чудати врагове и предизвикателен платформа формат. Всичко това ще можете да изживеете сами, когато играта излезе за PC и Nintendo Switch на 28 март 2024 година. Можете също изтеглете демо версия на Switch от Nintendo eShop точно сега или опитайте демото на версията за компютър в Steam!

Разработена от соло авантюрист Ahr Ech и публикувана от Devolver Digital, невероятно динамичната пиратска платформа на Pepper Grinder ни показва търсачка на съкровища Pepper, която използва своята бормашина, Grinder, за да “плува” през земята, както делфин плува във вода.

След като странна буря разкъсва кораба на Pepper, тя се озовава на опасните брегове на мистериозен остров и открива група подобни на нарвали същества – банда трюмни пирати, известни като Narlings, които се опитват да избягат с нейното скъпоценно съкровище.

Но една случайна среща с гореспоменатия Grinder й дава силата да се бие челно с тези крадци. Pepper се впуска в мисия, за да върне откраднатата си плячка, проправяйки си път през острова, за да върне мръсната си печалба и да покаже на Narlings — и техния мистериозен водач — защо никога не трябва да се забъркваш с някой, който държи огромен електрически инструмент.

Pepper Grinder е наелектризираща комбинация от стегнат платформинг, хаотичен екшън, зашеметяващи пъзели и уникално “пробиващо” действие. Вземете Grinder за кръгче на 28 март, когато играта се развихри на PC и Nintendo Switch.

Повече за играта може да откриете на https://www.peppergrindergame.com/.