„PEAKY BLINDERS: THE KING’S RANSOM” с дебютен трейлър на GOLDEN JOYSTICK AWARDS

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Maze Theory обяви своята предстояща VR наративна приключенска игра “Peaky Blinders: The King’s Ransom”, която ще стартира в Meta Quest 2 и PICO 4 на 9 март 2023 г. Новината идва, когато студиото повдигна завесата на най-новата игра с кинематографичен трейлър на 40-ите награди “Златен джойстик” в Лондон, с видеоклипа, който хвърля светлина върху световноизвестния телевизионен сериал дебют във VR, както и талантите на звездите от шоуто Килиън Мърфи и Пол Андерсън отново в ролите на братята Томас и Артър Шелби.

За феновете на приключенския екшън и криминалната драма “Peaky Blinders: The King’s Ransom” позволява на играчите да изследват трудностите по улиците на Бирмингам от 1920 г. в автентичен виртуален филм на Peaky Blinders риалити изживяване, вдъхновено от хитовия телевизионен драматичен сериал.

При стартирането си “Peaky Blinders: The King’s Ransom” ще предложи:

* Един дълбок свят: Влезте в злокобните улици на Бирмингам от 1920 г. и Лондон и изследвайте емблематични места от шоуто, включително The Кръчма Garnison, Charlie’s Yard и Shelby’s Betting Shop.

* Правдоподобни герои: Изправете се лице в лице с Томи Шелби (озвучен от Килиан Мърфи) и Артър Шелби (озвучен от Пол Андерсън) като никога преди. Взаимодействайте с емблематични герои и се изправете срещу враговете си.

* Интензивен екшън: Животът в Small Heath е пълен с възможности и риск. Потопете се в драматично действие, докато побеждавате съперници и издигнете се нагоре в света.

* Епична криминална драма: Бягайки от взвода за разстрел, вие се обръщате за помощ към скандално известния Томи Шелби и скоро ще се окажете във война.

Вдъхновен от спечелилата BAFTA драма, “Peaky Blinders: The King’s Ransom” е оригинална история, написана в сътрудничество с Peaky Blinders – продуцент и собственик на марката Caryn Mandabach Productions и със създателя на сериали и писател Стивън Найт. Играта е създадена в партньорство с дистрибутора Banijay.

“Peaky Blinders: The King’s Ransom” ще стартира на Meta Quest 2 и PICO 4 (на всички пазари, където PICO се предлага, включително в Европа, Югоизточна Азия, Япония и Корея) на 9 март 2023 г. за £24,99/EUR29,99/$29,99.