PC Building Simulator 2 ще излезе на 12 октомври

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Spiral House и Epic Games обявиха, че PC Building Simulator 2 ще бъде пуснат в Epic Games Store на 12 октомври. Продължението на култовия хит от 2018 г. PC Building Simulator 2 е достъпно за предварително закупуване с 10% отстъпка от обичайната цена цена от €24,99. Като „благодарност“ играчите, които са участвали в безплатния отворен бета тест по-рано тази година, ще получат 15% отстъпка от редовната цена до края на 2022 г.

Разработен от ветераните от Ливърпул, Spiral House и публикуван от Epic Games, PC Building Simulator 2 разширява границите на създаването на виртуални компютри, изобразявайки мечтаните машини на играчите по-подробно от всякога. С над 1200 официално лицензирани части от индустриални гиганти като AMD, Intel, NVIDIA и марки за ентусиасти като Thermal Grizzly, играчите ще могат да персонализират и оптимизират своите компилации до следващото ниво. И да – това означава още повече RGB.

Наред с предизвикателен нов 30+ часов режим на кариера, PC Building Simulator 2 носи подобрена графична прецизност, множество нови функции за задълбочаване на изживяването при изграждане на компютър и повишава реализма на хардуерната и софтуерната симулация.