Paradox обмислят да предложат абонамент за Europa Universalis 4

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Абонаментът би трябвало да направи играта по-достъпна, предвид огромното количество съдържание за нея

Europa Universalis 4 се появи преди 7 години и от тогава натрупа огромно количество допълнително съдържание под формата на DLC-та. Това от своя страна създава трудности за новите играчи, които трудно се ориентират какво да купуват и какво да игнорират, при положение, че цената за целия пакет започва да става стряскащо висока (самата игра струва около 80 лв. в Steam, но пълната колекция с всички допълнения е над 500 лв.).

Paradox ще се опитат да решат този проблем: компанията обяви в своите форуми, че стартира тест на система за абонаменти за Europa Universalis 4. За целта ще бъде пуснат нов пач 1.29.4, който е създаден само за теста и няма да засегне играта по друг начин, успокояват от компанията.

Към момента не са известни детайли за същината на теста. Участието в него ще бъде предложено на ограничена група хора, а подробности като цените ще бъдат определени в зависимост от резултатите.

А ако все още не сте пробвали тази изключително успешна стратегия, можете да я получите за само 1 долар в настоящия Humble Bundle.