Omen of Sorrow – вдъхновена от класическите ужаси, вече на нови платформи

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ако сте като нас и обичате да разпускате с един виртуален тупаник, то вероятно се вълнувате за излизането на тази игра точно толкова, колкото и ние. Omen of Sorrow пристига за нови платформи на 23 март 2023 година, и ще можем да я открием в Steam, на PS5, както и Nintendo Switch. Версията за Xbox ще получи безплатен ъпдейт с допълнителна история и крос-платформа игра онлайн.

Omen of Sorrow е традиционна бойна игра, която включва чудовища от класически истории на ужаси, в киното и литературата. Изградена е чрез Unreal Engine 4 и в стил 2.5D като любимите ни заглавия в жанра. Новата версия добавя Erzsébet (контеса Елизабет Батори) като част от основния списък с персонажи – до този момент е била достъпна единствено като downloadable съдържание. Новата версия на играта ревизира историята и позволява cross-platform игра между Nintendo Switch, PS5, Xbox и PC.

Играта е разработена от чилийското студио AOne Games, в близко партньорство с eastasiasoft. Цената на дигиталното копие ще бъде US$19.99/€19.99, с допълнителни 15% отстъпка за ограничено време при рилийз. Физическите копия на играта за Nintendo Switch и PlayStation 5 ще бъдат достъпни в ограничена наличност от дистрибутора Playasia.

За играта

В скрит подземен свят, управляван от създанията на нощта, се събужда нов ужас. Omen of Sorrow събира в уникална fighting игра популярни персонажи от жанра на ужасите във филмите, литературата и митологията. Вдъхновена е от редица аркадни класики, но представя свой различен и уникален поглед.

Сред персонажите можем да разпознаем иконични герои като чудовището на Франкенщайн и египетския върховен свещеник Имхотеп. Играта е с класически геймплей с 4 бутона, като е подходяща както за утвърдени играчи, така и новодошли. Ще имаме възможност да се насладим на редица вълнуващи локации за битка, а играта е ефектно озвучена от композитора Francisco Cerda.