North XL: Стилна и просторна геймърска кутия

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Tech | 0 Comments | 11 мар. 2024

North XL, най-новото допълнение към серията North, предлага същия трансформиращ се дизайн като своя предшественик, но в по-голям формат. С фокус върху производителността и естетиката, North XL съчетава дизайнерски материали с инженеринг на въздушния поток, за да повиши нивото на вашето гейминг изживяване.

Проектирана за амбициозни стремежи за изграждане, North XL осигурява достатъчно пространство за компонентите, включително поддръжка за 420 мм радиатор, монтиран отпред, и 360 мм радиатор, монтиран отгоре. Той може да побира графични карти с размери до 413 мм, което ви позволява да създадете мощна геймърска конфигурация.

Отличавайки се с просторно, гъвкаво и интуитивно вътрешно оформление, North XL дава възможност на потребителите да оптимизират своето строително и геймърско изживяване. Неговите детайли от FSC сертифицирана дървесина и сплав подобряват външния вид на всяка геймърска станция, а трите включени 140 мм Aspect PWM вентилатора осигуряват ефективно охлаждане.

Надградете геймърската си конфигурация с North XL и се насладете едновременно на стил и производителност в един елегантен пакет.