‘No Place Like Home’ – пристига за Switch на 4 май!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Merge Games и разработчикът Awaken Realms обявиха на 13 април 2023 година предстоящото излизане на нова пост-апокалиптична фарминг симулатор игра с името No Place Like Home, за платформата на Nintendo Switch. Можем да я очакваме на 4 май 2023 година.

Ще можем да се пренесем във вселена, в която човечеството оставя Земята необитаема и отлита за Марс, където нашата мисия е да култивираме земята и да изградим от основи семейната ферма.

No Place Like Home ще бъде достъпна както в дигитален вариант от Nintendo eShop, така и физически вариант за Nintendo Switch от лицензирани ритейлъри.

Влизаме в ролята на Ellen Newland, която посещава старата семейна ферма и я заварва в разруха, а нейният дядо – изчезнал.

С множество въпроси наум и приключение в сърцето, поемаме на пътешествие да открием своя дядо, да спасим животните във фермата и да помогнем на общността. Този красив свят, унищожен и изоставен от човечеството, ще ни помогне да избягаме от ежедневието и да релаксираме с уютно фарминг приключение.

Основни механики на играта:

  • Изчистете света, унищожете планини от боклуци, премахнете с прахосмукачка всички ненужни работи, рециклирайте ресурси за построяване на мечтаната ферма!
  • Сприятелете се със съседите, които могат да бъдат услужливи по време на нашите фермерски и приключенски начинания.
  • Намерете семена, станете фермер и използвайте своята продукция за готвенето на вкусни храни, които можем да заменим за полезни продукти! От плодове и зеленчуци до мед, конфитюр, майонеза и други!
  • Изследвайте с приключенски дух през най-различни зони на картата, от Lonely Hills до Frozen Peaks.
  • Намерете, спасете и се сприятелете с фермерски животни, които са се изгубили в долината. Спечелете тяхното доверие и когато сте готови, може да им дадете шантави шапчици и да си направите щуро парти в обора!
  • Реконструирайте и обзаведете къщата си в перфектното уютно кътче. Открийте най-различни декорации и предмети в целия свят и ги използвайте, за да персонализирате своето място. Все пак, there is No Place Like Home!

No Place Like Home е разработена в партньорство с Awaken Realms и Merge Games.

За разработчика

Merge Games е глобален издател, разработчик и дистрибутор на видео игри, ситуиран в Манчестър, UK. Специализира в Triple-I съдържание с колоритни герои, завладяващи атмосфери и озаряващ геймплей. Посетете ги на www.mergegames.com.