,,Necrophosis”, новото призрачно изживяване от създателите на „The Shore“

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Necrophosis е предстоящ приключенски сървайвъл хорър от първо лице, разработена от Dragonis Games, създателите на световно признатите The Shore и Eresys. В момента в процес на разработка, Necrophosis обещава да потопи играчите в сюрреалистичен, кошмарен свят, където границите между реалността и ужаса се размиват. Това завладяващо изживяване, създадено с изключителна графика, е настроено да предефинира жанра на игрите на ужасите.

Игра на пъзели и мистерия

Играта кани играчите да се изгубят в зловещ свят на сънища. Създадена да бъде атмосферно приключение, тя включва мистично пъзел изживяване, разположено в сюрреалистична вселена. Всеки аспект на Necrophosis, от мистериозните му пейзажи до сложните пъзели и енигматичните герои, е произведение на кошмарно изкуство с натрапчиво красиви визуализации. Светът на играта е герой сам по себе си и всяко място е уникална и вълнуваща глава в това ужасяващо пътуване.

Смесване на изкуство и ужас

Dragonis Games, студиото зад Necrophosis, вече доказа своето майсторство с успешното стартиране на The Shore и Eresys. По-специално, беше глобална сензация, демонстрирайки способността на студиото да смесва вълнуващо разказване на истории с визуално забележителен геймплей. Художественото влияние на полския художник, фотограф и скулптор Здзислав Бексински е очевидно в Necrophosis, добавяйки ниво на сюрреалистична и натрапчива красота към дизайна на играта.