Mugen Souls – скоро и за Nintendo Switch!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Eastasiasoft с нетърпение обявиха публикуването на играта Mugen Souls за платформата на Nintendo Switch през ноември 2022 година, а вече имаме и официална дата – 27 април 2023 г. Ще бъде достъпна в дигитален вариант чрез Nintendo eShop, а физическите копия са лимитирани чрез дистрибутора Playasia.

Последващо публикването на игрите Moero Crystal H и Seven Pirates H за Switch, този проект отбелязва третото голямо партньорство между Idea Factory и Eastasiasoft Limited. Mugen Souls включва отворен за изследване свят, детайлно меню за персонализиране на герой, както и стратегически turn-based битки из свободната за придвижване карта. Версията за Switch включва всички предходни екстри, които са били достъпни с оригиналния японски рилийз и в последствие биват орязани в западната версия заради цензура. Вече е включено пълно поддържане на английски език както за текст, така и за аудио.

Оригиналната Mugen Souls е разработена от Idea Factory, в сътрудничество с Compile Heart. Ще бъде публикувана за платформата на Nintendo от eastasiasoft, в региони извън Япония. Цените за дигиталните копия ще бъдат US$39.99/€39.99, с 15% отстъпка за кратко време след пускането на играта.

За играта

Присъединете се към Chou-Chou в мисията ѝ да завладее вселената и седемте свята! В това JRPG в аниме стил ще бъдем в компанията на героите Altis, Ryuto и други, докато Chou-Chou превръща шампионите и демоните от всеки свят в нейни собствени слуги, за да постигне мир във вселената. Дали всичко ще мине по план, обаче?

Mugen Souls използва turn-based система за битка сред отворената карта, персонализиране на уменията на героите, огромен свят, който можем да разкрием, и специфичната естетика, която феновете на аниме харесват. Разбийте кристалите на полето, за да активирате Hyper Mode, използвайте комбота и различни техники, които да експлоатират слабите страни на нашите опоненти. С опциите за персонализиране на героите можем да ги направим отличително наши. Тази обновена версия на Mugen Souls ни дава всички включени екстри, докато запазва автентичната японска версия на играта.