Meridiem Games разкриха майска дата за излизането на ограниченото издание на The Gap на PlayStation

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Meridiem Games обяви, че The Gap – Limited Edition ще стартира като специално опаковано издание на 28 май 2024 г. за PlayStation 5. Разработено от Label This и дигитално публикувано от Crunching Koalas. The Gap е уникално игрово изживяване, което съчетава елементи на изследване , решаване на пъзели и завладяващо разказване на истории. Meridiem Games ще отговаря за дизайна и производството на версията в кутия на The Gap – Limited Edition за PlayStation 5, която ще се предлага в специализирани магазини в цяла Европа. Тя ще включва пълната игра за PlayStation 5, поставена в специален калъф с ексклузивни произведения на изкуството, пощенска картичка с метален ефект и натрапчивия саундтрак за изтегляне на това невероятно приключение.

The Gap разказва трудната история за борбата на един човек да намери лек за болестта на семейството си чрез изследване на паралелни реалности, които включват спомени, скъпи на сърцето му, принуждавайки го да се гмурне по-дълбоко в психиката си.

Джошуа Хейс е невролог, чието семейство е засегнато от рядко неврологично заболяване, което бавно разяжда умствения капацитет и благосъстоянието на човека. Борбите на семейството са свидетели през обектива на техните най-високи и най-ниски моменти в живота. Докато Джошуа изследва сурови, минималистични пространства, той се натъква на елементи, които действат като портали към миналото му.

Освен това, докато участва в експериментална невронаучна програма, ръководена от биотехнологичен гигант Neuraxis, Джошуа неволно се забърква в корпоративни интриги.

Надявайки се да разплете мрежата от спомени, той ще трябва да се изправи пред мъчителен въпрос: може ли наистина да се довери на себе си?